HTML

bolygohollandi

Whatever you do in your freetime ... it's your business

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friendly fire

2007.10.23. 16:54 jobbunko

Brusszel + Namur

Az elmult hetveget Mikes kollegaval es Tonóval Brusszelben (es Namurben) toltottuk. Erre az adott alkalmat, hogy Tono az Europai Bizottsagnal gyakornokakent a Brusszelben toltotte (tolti) a szeptembert es az oktobert. Nem egeszen legalisan, de mi is ingyen huzhattuk meg magunkat Zsoka neninel. Gaba csutortok este, en pedig pentek reggel erkeztem (vonattal). Az allomasrol szerencsere meg felugrottunk a lakasba, mert - mivel nem volt sporttaskam - egy csini sarga nylonszatyorral erkeztem, es azzal eleg ciki lett volna elmenni a bizottsagba. Tono ugyanis hivatallatogatast szervezett nekunk elos napra, amit az Europai Bizottsagban kezdtunk. Valahogy igy:
(Gaba:) - eloszor hazamegyunk, aztan talalkozunk Tonoval a bizottsagban.
(En:) - MILYEN bizottsagban???


Szoval ott kezdtuk a nevezetessegek latogatasat. Sok erdekesseg mellett pl egy sajtokonferencian is reszt vettunk, ahol olyan fontos kerdesek kerultek napirendre, mint pl hogy miert nem tudjak a nemetek, osztrakok magyarok, stb megkulonboztetni a sajtokat. Innen kozvetlenul az Europai Parlamentbe mentunk, ahol kisse nehezkes volt a bejutas, de vegul sikerult. Remek otletemtol vezerlve minenki kuldott kepeslapot az EP postajarol, majd meg is ebedeltunk. A legviccesebb talan az volt, amikor a tejesen lehetetlen alaku kepeslapot megprobaltuk ugy igazitani a "normal meret" sablonjahoz, hogy ne kelljen extrat fizetni. Vegul nem sikerult.



Ezutan rovid seta kovetkezett a varosban, kozben betertunk egy-ket sorszakuzletbe, es megtudtuk, hogy a hat euros ar valoszinuleg alacsonyabb a kilenc eurosnal. Kora este kicsit lepihentunk otthon, aztan belga sorozok vegiglatogatasa kovetkezett, majd Tono ismeroseivel is talalkoztunk. Ha jol erzekeltem Tono egy kicsit aggodott, hogy tudunk-e majd disztingvalni, de vegul ugy alakult, hogy a baratai voltak hasznalhatatlanul reszegek.



Szombaton Namurbe mentunk, ahol a legtobb idot a Citadellaban (Citadellan?) toltottuk, de azert a varosban is korulneztunk, foleg mert koronat kellett volna szereznunk az esti "tematikus" buli miatt. Mivel ilyet nem talaltunk egy hatos Corona pakkot vittunk helyette.



Ezzel persze nem usztuk meg, csinaltak nekunk papirbol, amit buszken viseltunk. Valoszinuleg ez volt az elso olyan hazibuli, amin tobb csaj volt mint pasi, legalabbis az elejen. Valaki ezt azzal unnepelte, hogy vegigaludta az egeszet. Harom korul ertunk haza, masnap delig nem nagyon tudtuk osszeszedni magunkat.

Vasarnap mar csak tengtunk-lengtunk a varosban, megneztuk az Atomiumot, vasaroltunk ezt-azt, aztan este mindenki hazaindult.


[Az osszes brusszeli kep]

5 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://bolygohollandi.blog.hu/api/trackback/id/tr61204975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Crazy Joe Davola 2007.10.26. 03:18:25

1: a buliról miért nincsenek képek?
2: videót ki csinálta?
3: miért van fent a youtube-on?
4: mi az a reklám az elején?

jobbunko 2007.10.26. 10:02:26

A videot az Europai Bizottsag keszitette. A youtube-ra en tettem fel (ez nem latszik?) de a Gaba alakitotta megfelelo formatumura egy shareware programmal, ezrt a reklam.

A bulirol vannak kepek, de csunyak vagyunk, ezert nem mutatom meg.

bobber 2007.10.27. 10:57:49

hülye úfók bambészkodnak a parlamentbe :DD

jobbunko 2007.10.27. 16:16:00

Bob: ehh?

bobber 2007.10.27. 20:59:33

olyan ez a video mintha hülye ufók bambészkodnának a parlamentbe :)
süti beállítások módosítása