HTML

bolygohollandi

Whatever you do in your freetime ... it's your business

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friendly fire

2008.08.06. 12:09 jobbunko

Final Project

A 2 eves mathematics for industry program (tudod, amire jarok) vegen nem kell diplomamunkat irni, vagy ilyesmi, helyette egy 8 honapos munkaval fejezzuk be a tanulmanyainkat. Ez a kovetkezokben ter el egy normalis munkatol (amiken az elso masfel evben dolgoztunk):

  • 3 helyett 8 honap
  • mindenki egyedul dolgozik rajta (ok, temavezeto van)
  • heti negy nap a cegnel vagyunk, es csak egyet az egyetemen

Nekem eleg nehezen sikerult felhajtani ilyen munkat, no nem miattam, inkabb mert faszok a cegek. Szeretik azt csinalni, hogy felkeresik az egyetemet valami munkaval, es amikor mar korvonalazodik a megallapodas, akkor visszalepnek. Vegul ugy tunik, nekem is akadt egy ilyen munka. Juli elejen jelentkeztek, es augusztus elejen kell elkezdenem dolgozni rajta. Ezert is mentem haza olyan hirtelen, hogy mostanra visszajojjek, es el tudjam kezdeni.

Bar meg mindig nem all rendelkezesre minden informacio, azert leirom, amit tudok. Szoval a teljesen ismeretlen ir.deto-nak fogok dolgozni, ami egy tobb orszagban jelenlevo ceg, es nagyon sok mindennel foglalkoznak. Tobbek kozott kabel tv-vel is (hogy pontosan mit csinalnak ezugyben, azt meg nem tudom) es ha jol tudom, az en feladatom is ezzel lesz kapcsolatos, valamint titkositassal (cryptography*).

Nemszterdam: amikor eloszor megkerestek minket az ajanlatukkal, ugy tudtuk, hogy a ceg Hoofddorpban szekel, ami vonattal 1 ora 40 perc Eindhoventol, Amszterdamtol viszont csak 5 perc. Kezenfekvo lett volna tehat, hogy odakoltozok, mint ahogy az ilyenkor (tavoli ceg eseten) lenni szokott. Tegnap meg is kerdeztem errol a problem ownert** es kiderult, hogy a kutatas-fejlesztes reszleg, ahova be fogok jarni Eindhovenben van, szoval maradok a seggemen.

*vitan felul a matematika legerdekesebb resze, szoval nagyon orulok neki. Amikor elkezdtem a programot, direkt kertem a fonokomet, hogy ilyen munkakat adjon, de mar akkor megmondta, hogy ez nem nagyon fog osszejonni, mert ujabban nem kap ilyeneket. Most kapott, es en is. Balazs iz so heppy now!

**az a szemely, aki a cegnel felelos az egyetemmel kozos munkaert. Ha ugy tetszik, a fonokom a cegnel.

 

1 komment · 1 trackback


A bejegyzés trackback címe:

https://bolygohollandi.blog.hu/api/trackback/id/tr79603342

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: cryptocurrency market crash 2018.04.19. 03:05:44

Rólunk - Toyota és Lexus új vagy bontott alkatrészek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása