HTML

bolygohollandi

Whatever you do in your freetime ... it's your business

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friendly fire

2008.10.19. 13:01 jobbunko

Költözés

Rég volt már szó költözésről... Itt az ideje egy új posztnak, na meg némi változásnak is. Jövő hónap közepétől nem nem lakom a linkeken többször említett házban. Már találtam is egy új helyet, ahová akár már most költözhetnék, de a jelenlegi terv szerint erre majd csak hónap vége felé kerül sor, egy esetleges Kajda-látogatással egybekötve. Részletek az ugrás után.

Az új hellyel nagy mákom volt, ugyanis Eindhovenben szinte lehetetlen normális áron lakást/szobát talalni. Most is csak azért sikerült mert a legutóbbi lakó a beköltözése után két nappal már el is huzta a csíkot, mivel allergiás a házinéni macskájára. És mert az első aspiráns, aki előttem jelentkezett valamilyen fursca oknál fogva nem vette ki a szobát végül.

Amúgy egy két emeletes családi ház bútorozott tetőteréről van szó, ami egy szobából és egy kis előtérből áll. A házban lakik még a házinéni, aki egy nagyon kedves holland hölgy, olyan hatvan körüli, és rendkívül segítőkész. Ja, és nem akar nyerészkedni az szobával, eleg normális áron adja. Főleg ha beleszámítjuk, hogy neki van bejarónője, aki az én szobámon kívül mindent kitakarít, nekem csak a magam részét kell tisztán tartani, a konyhát, fürdőszobát más pucolja :) Szóval minden nagyon szuper, leszámitva, hogy ez egy kicsit messzebb van a melóhelytől, mint az előző, de valóban ez az egyetlen hátránya, ami bőven belefér. Ja, és a pótlásom is megoldódott, egy nagyon jó fej indonéz kolléga költözik a helyemre, nevezett Edward, középen.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://bolygohollandi.blog.hu/api/trackback/id/tr47721340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

edi 2008.10.21. 18:07:25

Én azért még utánanéznék a kedves néninek, kezdődött már így film....:)
süti beállítások módosítása