HTML

bolygohollandi

Whatever you do in your freetime ... it's your business

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friendly fire

2009.03.31. 10:45 jobbunko

Latogatok

Hollandiai kikuldetesem vege fele paran raereztek a lehetosegre, na meg arra is, hogy mar nem sokaig maradok, igy negyen is elhataroztak, hogy meglatogatnak. Idegenvezeto nyelven szolva ket turnusrol van szo, eloszor Pappi erkezett Orsolyaval, majd Petter Encsivel.

Elobbiek penteken egy korul erkeztektek, es nem vesztegetven az idot egybol el is huztunk Den Boschba. Itt fagyizassal egybekotott jo hangulatu varosnezes volt a program, mindenki nagy megelegedesere. Voltunk temetesen es McDonald'sban is, kiprobalni a helyi sajtburgert. Szombaton Amszterdamban voltunk, ahol Fazi is csatlakozott hozzank. A varosnezes itt is jo hangulatura sikeredett. Vasarnap a kihalt Utrechtet jartuk be (jo hangulat) a fenti kep is ott keszult, hetfon pedig mar repultek is haza a sracok.

A kovetkezo hetvegen erkezett Petter es Encsi. Eleg kalandos utjuk volt, talan eleg ha annyit mondok, hogy delutan öt es Eindhoven helyett ejfel korul erkeztek Amszterdamba, kb hajnali 3 volt, mire agyba kerultunk, pedig aznap mar nem csinaltunk semmit :) Penteken maastrichti varosnezes volt a program (kep fent) este pedig az ejszakai fenyekkel kivilagitott PSV stadion megtekintese belulrol, a vip paholybol. Termeszetesen veluk is elmentem Amszterdamba - erre szombaton kerult sor. Vasarnap a hazaut mar sokkal simabb volt, mint idefele.

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://bolygohollandi.blog.hu/api/trackback/id/tr641037069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása